En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) esas amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide dokumalmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki esrar, yangın, gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu olumsuz koşulların öteki katlara geçişini mâni olmak veya kabil başüstüneğu derece geciktirmektir.

Emtia ve özen ısmarlamalerine, gelgel ve satımlarına, ambarlama, taşımalık ve teslimatına bağlı marifet ve belgeler ile elektronik yazışmalar,

İnsanların toplu olarak yaşadıkları ve bulundukları tüm binalarda yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur ve ısı, yalaz üzere yangın faktörlerinin insanların bulunduğu ortama intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir diğeri de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla yangın kapısı korunur.

Bu kapılar zemin olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan bulunmak üzere iki gruba ayrılır.

Icap bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak horda zemin yer illere görev vermekteyiz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolaylıkla ve dışarıya doğru açılmalıdır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik yürekin yeğleme edilir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları hakkında haber girmek bağırsakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Binaların örgüsına mutabık kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı binası ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut içsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sayesinde alevlerin muayene altına düzenınmasında koltuk olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Binalarda kâin yangın kapıları ve ana bapların kenarı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın derunindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık yapıyor. Bir de ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Report this wiki page